Altijd op de hoogte van alle actuele leefstijl topics

 

Hallo allemaal, 

Ik ben Gerdy en ik ben gezondheidswetenschapper en voedingsdeskundige. Ik deel met veel liefde mijn kijk op gezond leven. Ik hoop dat ik jou met mijn artikelen kan informeren en inspireren. Het (gezond) leven kan soms nogal een zoektocht zijn, daarom heb ik hier een plek gecreëerd waar je alles kunt lezen over actuele leefstijltopics. Ik deel op mijn blog onder andere handige voedings- en leefstijltips, gezonde recepten  en mijn persoonlijke ervaringen.


Elke week lees je hier een nieuw relevant artikel.

 

 

VOLG LITE OOK OP SOCIAL MEDIA 

Hoe voorkom je een opgeblazen gevoel na het eten?

We hebben er allemaal wel eens last van; een opgeblazen buik na het eten. Het is een vervelend gevoel dat vaak vlak na de maaltijd komt opzetten. Wat veroorzaakt zo'n opgeblazen gevoel, is het schadelijk, en wat kun je doen om een opgeblazen buik te voorkomen? Ik leg het je in dit artikel allemaal uit. 

Lees meer »

5x gezonde maatlijden met asperges

Als je aan de lente denkt, denk je misschien ook al snel aan asperges! Daarom leek het mij leuk om de asperges eens in het stralende middelpunt te zetten. Ik deel daarom 5 heerlijke en gezonde gerechten met witte asperges. 

Lees meer »

12x gezonde paasrecepten + mijn kijk op gezond eten met Pasen

Het is bijna Pasen. Bij deze wil ik je daarom alvast hele fijne paasdagen wensen.  De paasdagen zijn voor veel mensen heel gezellige dagen, die vaak gepaard gaan met veel en lekker eten. Daarom deel ik vandaag wat heerlijke en gezonde paasrecepten die jij dit paasweekend kunt gaan maken bij het ontbijt, de lunch, de brunch of het diner. Heel veel plezier! 

Lees meer »

Gastblog van een moeder van 5 kinderen - Hoe doe jij dat?

"Hoe doe jij dat?" Dat is een vraag die ik vaak kreeg toen mijn vijf, inmiddels volwassen kinderen nog klein waren.Hoe doe je dat met de was, hoe doe je dat met feestjes, hoe doe je dat met bedtijd, hoe doe je datmet tv en computer, hoe doe je dat met eten?Vandaag lezen jullie mijn eerste gastblog over hoe ik ‘dat deed’ met eten.

Lees meer »

7x mijn avondeten als voedingsdeskundige

Zelf vind ik het altijd super leuk om te zien wat anderen eten. In mijn praktijk delen mijn clienten hun voedingsdagboek met mij. Vandaag draaien we het eens om en laat ik jou zien wat ik de afgelopen week heb gegeten. Daarmee hoop ik jou wat gezonde inspiratie te kunnen geven. Tot slot wil je een duidelijke boodschap meegeven in de conclusie. 

Lees meer »