Jouw (online) voedingsdeskundige


Bij mij kun je online voedings- en leefstijladvies krijgen zonder dat je langs hoeft te komen. Deze manier van begeleiding scheelt jou tijd en moeite en is minstens zo effectief. Zo hou je tijd over in jouw toch al drukke leven en kan je toch samen met een professional aan een gezonde leefstijl werken. Een extra voordeel van online begeleiding is bovendien dat je de consulten flexibel kunt inplannen. Door de persoonlijke begeleiding van mij als online voedingsdeskundige zal je zien dat je niet alleen afvalt, maar ook een blijvende lichamelijke en mentale verandering doormaakt. Iedereen is anders. Afhankelijk van je leefstijl, persoonlijke situatie, leeftijd, aandoeningen, klachten en doelen krijg je een passend advies. De aanpak is gericht op de lange termijn en op blijvende verbetering.


Als gezondheidswetenschapper en voedingsdeskundige help ik je graag bij het opbouwen van een gezonde leefstijl die écht bij jou past, iedereen is welkom voor elke voedings- en leefstijlvraag. Hieronder heb je de mogelijkheid om een pakket uit te kiezen dat het beste bij jou past. 

WEGENS DE VELE AANMELDINGEN HANTEERT LITE LEEFSTIJLADVIES OP DIT MOMENT EEN KLANTENSTOP

Houdt voor updates de site in de gaten.

Is het voor jou tijd om nu écht jouw leefstijl aan te pakken?

✓ Wil je blijvend afvallen, energieker, fitter, gezonder en zelfverzekerder worden? 

Als je hulp nodig hebt rondom afvallen en gezond leven kan ik van grote waarde voor jou zijn. Als gediplomeerd gezondheidswetenschapper en voedingsdeskundige weet ik precies hoe je een voedingspatroon en leefstijl moet inrichten om jouw doelen te behalen. En omdat ieder mens uniek is en eigen doelen en voedingsvoorkeuren heeft, stel ik voor jou een persoonlijk behandelplan en bijbehorende adviezen op.  

 

We starten samen aan een 12-wekentraject. Elke 2 weken hebben we een consult en tussentijds kun je gedurende deze 12 weken al jouw vragen stellen via Whatsapp en de mail.

 

Wil je weten of je huidige voedingspatroon in balans is, maar heb je geen tijd of behoefte aan een compleet begeleidingstraject?

✓ Wil je een grondig voedingsadvies en pak je het vandaaruit zelf op?

 

Kies dan voor het eenmalige voedingsanalyse- en adviesprogramma. Na aanmelding ontvang je een voedingsdagboek en intakeformulier. Het voedingsdagboek houd je een week bij en het intakeformulier vul je in. 

Daarna vindt het consult van 1 uur plaats, waarin we de analyse met de voedings- en leefstijladviezen doorspreken. 

Na het consult is er gedurende een maand de mogelijkheid om vragen en/of onduidelijkheden te bespreken via de mail of telefoon. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.