LITE RECEPTEN

Gezond, makkelijk én lekker!

 

 

Gezonde avondmaaltijden voor één hele week - favorieten van een voedingsdeskundige

Gezond koken en eten hoeft niet saai of moeilijk te zijn. Het artikel van vandaag is daar wat mij betreft hét bewijs voor. Ik deel in dit artikel een week aan avondmaaltijden die ik zelf ook regelmatig maak en eet. Ik hoop dat je geïnspireerd raakt door deze 7 gezonde, makkelijke en budget avondmaaltijden. Je kunt op de afbeelding klikken van jouw favoriete gerecht, om naar het volledige recept te gaan. 

Lees meer »

12x gezonde ontbijtjes + recepten

Ik krijg regelmatig vragen over het ontbijt. Wat kun je ‘s ochtends het beste eten? Welke ontbijtjes zijn gezond? In dit artikel geef ik je daarom meerdere gezonde ontbijtopties en een heerlijk recept bij elk ontbijt. Ik hoop dat ik je met dit artikel nieuwe inspiratie kan geven. Je zult zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Varieer dus lekker met verschillende ontbijtjes en bepaal zelf wat jouw favorieten zijn.

Lees meer »

Recept: gezonde granola

Zelfgemaakte granola is enorm lekker en over het algemeen een stuk gezonder dan de gemiddelde ontbijtgranen in de supermarkt. Doordat je de granola zelf maakt heb je controle over de ingrediënten en zo weet je precies wat je eet. Wanneer je het maakt komt er gegarandeerd een heerlijke geur vrij. Het maken van granola is heel makkelijk. In dit artikel laat ik je een aantal, in mijn ogen onmisbare, ingrediënten zien die heerlijk zijn in een lekkere, zelfgemaakte, gezonde granola.  

Lees meer »