5x gezonde maatlijden met asperges

Als je aan de lente denkt, denk je misschien ook al snel aan asperges! Daarom leek het mij leuk om de asperges eens in het stralende middelpunt te zetten. Ik deel daarom 5 heerlijke en gezonde gerechten met witte asperges. 

5x gezonde recepten met asperges

Klik op de afbeelding van jouw favoriete gerecht om naar het volledige recept te gaan. 

Witte-aspergesalade met krieltjes, aardbeien en geitenkaas-citroendressing

Noedels met witte asperges en vega kip

Aspergesoep met eikruim en geschaafde radijs

Witte asperges met truffelburrata

Asperges met vegan ham, krieltjes & ei

Albert Heijn recepten

Het is altijd leuk om nieuwe recepten te blijven ontdekken, helemaal als je werkt aan een gezondere leefstijl. Zorg ervoor dat de gerechten die je maakt, écht bij jou passen. Voor dit artikel heb ik de foto's en recepten van de Albert Heijn gebruikt. Ik vind de Albert Heijn recepten altijd heel inspirerend en overzichtelijk. Bovendien worden de voedingswaarden en calorieën duidelijk  vermeld. Handig als je op je gewicht probeert te letten. Ik raad mijn cliënten vaak aan om inspiratie op te doen op www.albertheijn.nl. 

 

 

 

Hopelijk heb ik je in dit artikel wat nieuwe inspiratie kunnen geven. Stuur mij vooral via Instagram een berichtje als je een van deze recepten hebt gemaakt! 

 

 

 

 

Auteur: Gerdy Beelen, Gezondheidswetenschapper en Voedingsdeskundige

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.