Inspiratie voor gezonde recepten

Gepubliceerd op 25 maart 2021 om 14:08

Vind jij het lastig om elke dag weer gezonde recepten te bedenken die bijdragen aan jouw doel? Ik zie zelf vaak cliënten die ontzettend gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan met gezond en bewust eten, maar weinig inspiratie hebben voor gezonde en voedzame recepten. Daarom geef ik vandaag, in dit artikel, mijn ultieme tip voor de beste eiwitrijke en gezonde recepten voor wanneer je probeert af te vallen of bewuster met voeding bezig wilt zijn. 

Wat zijn de voordelen van eiwitrijk eten wanneer je wilt afvallen?

Eiwitten zorgen voor opbouw en behoud van onze spieren. Ook is het een bouwstof voor alle andere cellen in het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan organen, haren, huid en zelfs ons bloed bevat eiwit. Daarnaast geven ze ons lang een verzadigd gevoel, bevatten ze aminozuren die ons lichaam nodig heeft voor verschillende processen en zijn ze een bouwstof voor enzymen. Kortom, voldoende eiwit binnen krijgen is heel belangrijk. Zeker als je wilt afvallen.

Het proteïnerijke recepten pakket

Het Proteïnerijke Recepten Pakket bevat naast het hoofd e-book met 75 proteïnerijke ontbijt-, lunch- en dinerrecepten ook de bonus e-books 25 smoothies, 20 snacks, 25 salades en 10 gezonde saladedressings. Dit zijn totaal 155 recepten voor slechts €27,-.


Alle e-books zijn overzichtelijk geschreven met een inhoudsopgave per e-book. Per recept worden de macronutriënten vet, proteïne en koolhydraten en calorieën aangegeven. Daarnaast staat bij elk gerecht de bereidingstijd en voor hoeveel personen het recept is. Bij elk recept vind je een mooie foto van hoe het gerecht eruitziet. Ik vind het boek erg makkelijk en gebruiksvriendelijk. Dit boek is een product van 'Droog Trainen Academie'. Het boek bevat puur en alleen gezonde recepten. Het is geschikt voor mensen die bezig zijn met sporten, gezond leven en afvallen. Voor deze mensen is het vaak handig om precies te weten weten wat  zij op een dag binnen krijgen. Op deze manier kun je gemakkelijk jouw doel behalen.


Het is een ideaal receptenpakket om in huis te hebben. Vooral als je je erop wilt richten om veel eiwitten binnen te krijgen. De recepten zijn duidelijk omschreven, kosten meestal niet te veel tijd om klaar te maken en zijn ook nog eens erg lekker. De e-books zijn overzichtelijk ingedeeld met een inhoudsopgave. Je kunt precies zoeken tussen de recepten waar jij naar op zoek bent. 

 

Wat krijg je? 

Het proteïnerijke recepten pakket biedt je onder andere:

  • 155 gevarieerde recepten.
  • Recepten met voldoende eiwit
  • Recepten die helpen bij het afvalproces
  • Praktische en duidelijke recepten
  • Voldoende inspiratie
  • Geen standaard recepten
  • Makkelijke en goedkope recepten
  • Geschikte recepten voor mannen en vrouwen van elke leeftijd


Mijn mening

Als je graag wilt afvallen, dan moet je hier wat voor doen. Naast training is voeding ook onwijs belangrijk om hierin je doel te bereiken. Je zult voldoende eiwit binnen moeten krijgen. Als je lichaam niet de juiste en goede voedingsstoffen binnen krijgt, dan zul je een stuk minder snel resultaat zien. De recepten dienen als goede ondersteuning voor het afvalproces. De basis voor afvallen blijft uiteraard altijd: minder calorieën binnenkrijgen, dan dat je op een dag verbruikt. Dit Proteïnerijke Recepten Pakket is daarbij een ideaal hulpmiddel. Bij de recepten in dit boek staat precies aangegeven hoeveel calorieën er in een recept zitten. Je weet op deze manier precies wat je binnenkrijgt. Een groot voordeel van eiwitrijk eten, is dat dit gelijk goed vult. Eiwitten zorgen voor een lekker vol gevoel na het eten. Behalve voor veganisten, is dit product in mijn ogen een enorme aanrader! 

 

 

Auteur: Gerdy Beelen, Gezondheidswetenschapper en Voedingsdeskundige 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.